SANGGUPKAH ANDA DISEKSA DEMI RM100K???!!!

Terdapat sebuah rumah misteri di San Diego dan owner dia bernama Russ Mckamey. Tetapi ni bukan macam rumah hantu yang hampa selalu pi dekat Pesta Penang tu. Rumah misteri ni, orang datang dari merata dunia semata mata untuk diseksa. Tapi kalau mereka berjaya survive selama 10 jam dalam tu, depa dapat duit sebanyak 20k USD bersamaan dengan lebih kurang 100 ribu duit Malaysia. Banyak kan?

Tapi bukan semua orang boleh masuk, sebelum masuk mereka tapis betul betul. Kena sign satu agreement setebal 40 muka surat, dalam agreement tu mereka nyatakan details pasal terma dan syarat. Dalam perjanjian tu Russ Mckamey dah nyatakan siap siap yg peserta harus mempersetujui dengan segala syarat yg telah ditetapkan oleh Mckamey Manor. 

Sebelum masuk, kena buat medical check up dari doctor untuk pastikan mereka layak untuk masuk ke rumah misteri tersebut. Bukan mcm medical check up biasa yg kita selalu ambil dekat klinik kesihatan tu. Kita kena ambil psychology test jugak untuk make sure yg kita mentally dan physically mampu untuk mengharungi cabaran cabaran. 

Ramai youtubers terkenal dari luar negara telah dedahkan kebenaran yg sebenar mengenai Mckamey Manor. 

Ada tak dari kalangan fans Laparpo berani tak untuk menyahut cabaran McKamey Manor???

Anda Terhibur Dengan Artikel Kami ?
Jangan Lupa Tekan Butang Share !

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *