“ Daybreak ” Drama Komedi Zombie Di Netflix

By Hapeaceuddin

Bagi hampa dok scroll netflix tapi tak tau dah nak tengok cerita apa, ha ni dia nak recommend satu cerita pasai zombie. Dia punya cerita pasai budak remaja berumur 17 tahun Josh Wheeler yang mencari girlfriend dia Sam Dean. Dalam ekspedisi Josh ni dia jumap banyak jenis orang dan group-group yang ditubuhkan oleh budak-budak remaja yang lain. Semua orang dewasa dah bertukar jadi Ghoulies (zombie) so tinggai la hanya budak-budak di muka bumi. Cerita dia ada 10 episod ja. Satu episod ada dalam 45 minit. Boleh la buat layan waktu nak tido. Tambah pula time koronavirus ni, mana nak pi tau satg semua pakat jadi zombie kan. Boleh belajar satu du acara nak survive. Jum pakat try tengok cerita ni!

Anda Terhibur Dengan Artikel Kami ?
Jangan Lupa Tekan Butang Share !

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *